Eksperter i receptioner
Receptionsbuffet 1 (min. 25 couverter)
Pinde-Canapé med røget laks, vagtelæg og dild
Cremefraich med rogn og rødløg i butterdej.
Rå-graved oksekød på kapersbrød med peberrodscreme.
Mini-Clubsandwich med kyllingelevermousse og cornichons.
Vandbakkelser med gorgonzolacreme, druer og radiser.
Brownies med valnødder og jordbr i chokolade.
Pris pr. couvert kr. 140-
Cremefraich med rogn og rødløg i butterdej.
Rå-graved oksekød på kapersbrød med peberrodscreme.
Mini-Clubsandwich med kyllingelevermousse og cornichons.
Vandbakkelser med gorgonzolacreme, druer og radiser.
Brownies med valnødder og jordbr i chokolade.
Pris pr. couvert kr. 140-
Receptionsbuffet 2 (min. 25 couverter)
Hjemmerøgede kammuslinger med melon og sukkerærter.
Butterdej med rørt laksetatar og krydderurter.
Roaststegt andebryst med syltede champignon på timian brød.
Mini-Klubsandwich med skinkecreme og dijonsennep.
Ementhaler med druer og radiser.
Nougatkonfekt med rosiner og nødder.
Pris pr. couvert kr. 140,-
Butterdej med rørt laksetatar og krydderurter.
Roaststegt andebryst med syltede champignon på timian brød.
Mini-Klubsandwich med skinkecreme og dijonsennep.
Ementhaler med druer og radiser.
Nougatkonfekt med rosiner og nødder.
Pris pr. couvert kr. 140,-
I kan også sammensætte en receptionsbuffet efter eget ønske. Hent inspiration i menuen 'Sammensæt selv' til venstre.

